Op 2 en 3 mei 2022 vindt online een wereldwijd marketingevenement plaats. Meer dan 50.000 van de slimste persoonlijkheden uit de reclamewereld komen samen om de ins en outs van hun bedrijf te delen en van elkaar te leren.

Contents

Online videoplatform MPVplayer doet mee aan Ad World 2022 Piet Mondriaan
Voor het snelgroeiende online videoplatform MPVplayer heeft dit evenement een grote waarde.

Alle deelnemers ontvangen een gedrukt certificaat, Ad World 2022 Certified Participant-badge voor website, e-handtekening en Linkedin-profiel. Online videoplatform MPVplayer kan het prestigieuze certificaat op https://mpvplayer.com/ plaatsen.

Programma

Een groot aantal succesvolle oprichters en CEO`s van bedrijven, effectieve marketingmanagers en creatieve directeuren wisselen ervaringen, kennis en nieuwe ideeën uit op het gebied van online adverteren. Gedurende twee dagen komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Het Meta-Universum en Web 3.0. Advertentiemogelijkheden in AR- en VR-ruimte.
 • Copywriting. Hoe u goede verkoopteksten en relevante sjablonen voor e-mails maakt.
 • Advertentie-inhoud. In korte tijd populaire inhoud maken op de hoofdpagina.
 • Toekomstperspectieven. De bedreiging voor merken door de annuleringscultuur. Winstgevendheid behouden.
 • Leadgeneratie. De meest effectieve leadgeneratieschema`s voor B2B.
 • Creatieve oplossingen voor reclame en design. Het uiterlijk van de verkooppagina wijzigen.
 • Het gebruik van sociale netwerken. Hoe u een virale advertentie maakt en zonder risico aan populariteit wint.
 • Geoptimaliseerde conversie. Contentpersonalisatie en advertentietoeschrijving.
 • Advertentie op sociale media. LinkedIn-inhoudsplan en TikTok-algoritmen.
 • Bedrijfsgroei. Geheimen van LinkedIn en e-mailmarketing.
 • Nieuwsbrieven automatiseren. Chatbots en e-maillijsten gebruiken.

De conferentie gaat uit van verschillende vormen van interactie tussen het publiek en de sprekers. U kunt contact leggen met collega`s in een 1-1-indeling met behulp van het Smart-Match-algoritme en hulp krijgen bij het laten groeien van uw bedrijf. Er is een vraag-en-antwoordformaat beschikbaar waarin u actuele problemen kunt oplossen.

MPV Player

Voor het snelgroeiende online videoplatform MPVplayer is dit evenement van grote waarde. Het bijwonen van dergelijke evenementen bevordert altijd nieuwe perspectieven en bedrijfsontwikkeling. Het bedrijf krijgt het recht om zijn logo op een van de stands te plaatsen voor de duur van de conferentie, de mogelijkheid om vragen te stellen of anderen te beantwoorden' vragen live en volledige toegang tot de beursvloer en de catalogus. Bijna honderd toespraken en interviews vinden plaats gedurende twee dagen, en onder de tienduizenden toeschouwers en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven kan MVPplayer nieuwe partnerschappen aangaan of betrouwbare klanten verwerven.