Stadsfietsen zijn een ideale optie om snel en zonder files op kantoor of studieplek te komen. De fiets is lichtgewicht, sommige modellen zijn uitgerust met een opvouwbaar frame. Daarom is het gemakkelijk mee te nemen, in de kofferbak of in het openbaar vervoer te passen. De fiets is uitgerust met wielen met een kleine diameter - 14-20 inch, wat voldoende is voor stedelijke omstandigheden. De maximum snelheid is 30 km/u. Dergelijk transport is geschikt voor koeriers en kantoorpersoneel.

Contents

Beste elektrische fiets onder $ 2000 Piet Mondriaan
2022 update: Choosing The Beste elektrische fiets onder $ 2000

Er zijn veel beoordelingen op het net dat elektrische fietsen sneller kapot gaan dan conventionele. Onze beoordeling zal u helpen een dergelijk probleem niet onder ogen te zien. Daarin hebben we de beste modellen verzameld op het gebied van prijs-kwaliteit, waarbij we niet alleen technische kenmerken vergelijken, maar ook gebruikersrecensies hier https://digitalflip.co/gadgets/Best_electric_bike_under_2000/.

Groene Stad E-Alfa (2021)

Uitstekende elektrische fiets met geavanceerde apparatuur. De fabrikant voegde niet alleen bescherming toe voor de ketting en spatborden, maar ook voor achteruitkijkspiegels en een mand. Deze laatste is redelijk comfortabel en ruim, waardoor het handig is om op de fiets boodschappen te doen. Het motorvermogen is 350W. De maximaal mogelijke snelheid is 35 km/u. Afgaande op de beoordelingen is het gemakkelijk om de heuvel op te rijden met de Green City E-Alfa. De batterij is behoorlijk krachtig. Deze elektrische fiets heeft ook nadelen. Ten eerste is hij zwaar door het stalen frame. Ten tweede hebben kopers klachten over de remmen. Dit kan een probleem zijn, vooral op een snelweg in de voorsteden, waar hoge snelheden ontstaan.

xApparaat xFiets 14 (2020)

Een veelzijdige elektrische fiets die dankzij het lage frame zowel geschikt is voor vrouwen als voor mannen. Alleen voor zeer lange mensen zal het onhandig zijn om erop te rijden. Een belangrijk voordeel van het model is de aanwezigheid van een stam. Bovendien kan hij echt gebruikt worden, aangezien de batterij wordt overgebracht naar het frame. Het motorvermogen is niet de grootste. Het is 250 watt. De batterij is voldoende voor behoorlijk lange ritten. Bovendien laadt hij snel op, in slechts 4 uur. Ook is het erg handig dat de fiets opvouwbaar is. Veel van deze modellen zijn niet de meest betrouwbare, maar xDevice xBicycle 14 is daar niet een van. De nadelen zijn slechts kleine wielen en stijve vering zonder schokabsorptie.

Electric bicycle Wiki