Niet altijd werken IT-specialisten in een geklimatiseerd kantoor met heerlijke koekjes, een koffiezetapparaat, een lounge en ander lekkers. Soms moet je taken uitvoeren in echt extreme omstandigheden - in hitte en kou, kniediep in het water of in vogelvluchtperspectief.

Contents

Best laptop for hacking Piet Mondriaan
Under the cut - een selectie van vijf goed beschermde laptops tegen allerlei gevaren

Hacker zijn in de 21e eeuw is nu in de mode, omdat zulke jongens veel kansen hebben. In de hack- en penetratie-niche zijn is niet eenvoudig genoeg en hangt grotendeels af van je vaardigheden. Wil je verbinding maken naar een wifi-hotspot of wilt u een DDOS-aanval gebruiken? Een ander gebruik van een laptop is het verzamelen van wachtwoorden, bijvoorbeeld om e-mail te hacken. Dus, wat is de Best laptop for hacking - laten we`; s een kijkje nemen!

Dell Latitude 5420 Rugged Business

Nog een laptop die is ontworpen om te werken in niet-standaard werkomstandigheden. Het is beschermd tegen vocht, trillingen, stof, kan werken bij lage en hoge temperaturen. Bovendien kan het apparaat vallen - de ontwikkelaars beloven dat als de laptop van een hoogte van een meter valt, er niets ergs mee zal gebeuren.

De schermdiagonaal is groter dan die van de G2 - de ontwikkelaars besloten een volwaardig 14-inch apparaat uit te brengen met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Processor - Intel Core i3-7130U, ingebouwde grafische kaart, Intel HD Graphics, maar de laptop is niet ontworpen voor games. De hoeveelheid informatieopslag is slechts 128 GB, een SSD is geïnstalleerd als schijf. Communicatie - Ethernet, Wi-Fi, Bluetooth.

Het gewicht van het apparaat is erg klein - slechts 2,22 kg, wat echt niet veel is voor een model met extra bescherming. Afmeting - 33 x 347 x 244 mm. Om externe apparaten aan te sluiten, zijn er drie USB-A 3.0-poorten, 1 USB-C-, HDMI-, gigabit Ethernet-, microSD- en SIM-kaartslots tegelijk aanwezig, plus een smartcardlezer.